I know that many of you love Overnight Oats just as much as I do – and that’s why I thought it was about time to post another recipe! I’ve made my Mango Lassi Overnight Oats several times in the past few weeks, and recently I’ve even been tossing on some of the freeze-fried raspberries that I bought during a stroll at Hamburg’s Isemarkt with the lovely Franzi. This is yet another time-saving recipe that results in a tasty, nourishing, and satisfying breakfast.

 

Mango Lassi Overnight Oats

Rezept drucken
Rezept drucken
Prep Time 5 Minuten
Cook Time
Passive Time
ZUTATEN:
ANLEITUNG:
  1. Mango schälen, das Fruchtfleisch vom Kern abschneiden und würfeln. Den Zitronensaft auspressen, die Kardamomkapsel öffnen und den Kardamom zerstossen.
  2. Mango, Joghurt, Zitronensaft und Kardamom pürieren oder mixen.
  3. Die Haferflocken unterrühren und auf zwei Schüsseln verteilen. Über Nacht abgedeckt in den Kühlschrank stellen.
  4. Am nächsten Morgen mit den gefriergetrockneten Himbeeren, Kakao-Nibs, Erdbeeren und Heidelbeeren garnieren.
 
NACHGEKOCHT? Teile deine Fotos mit mir (@projekt_gesund_leben) und meiner Community auf Instagram und nutze meine Hashtags #projektgesundleben und #projektzuckerfrei!

 

More Overnight Oats recipes:

Enjoy! :-)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *